15.11.04

Molta policia, poca associació... juvenil

En general, les persones humanes tenim tendència a posar en evidència o destacar allò del que estem més orgullosos, o que considerem que es més prioritari en la nostra vida social.
Les persones institucionals actuen de forma pareguda, és el que podem comentar del nostre benestimat ajuntament, una institució feliçment dirigida per gent amb una ment oberta i creativa i a saber lo pooogressista.
Tant pooogressista, que s'ha adonat de la lamentable situació de la política juvenil local, i de l'endarriment crònic que patia la casa de la joventut, unes instal·lacions que tot i estar molt ben situades i visibles en el centre del poble, fa temps que no destil·len sinó ruïna i falta de creativitat.
Així de cara al futur plantegen que faran a saber de coses... hotel d'associacions, consells de joventut, bus de la marxa tunnejat, festa i xerinol·la, caviar i xampany, condons de colors gratis... i potser un animador juvenil competent.
Què bonic serà el futur pel jovent local... però el present és el present.
Això sí per al present el consistori pooogre ha decidit canviar els moradors de la casa juvenil: ara trobarem la policia local.
Potser si les prioritats del municipi estan per la repressió i la recta via de la porra, deuria haver conciliat les dues polítiques. Formar uns quants joves fidels amb porra i metralleta i treure'ls a mantenir la pau i l'ordre municipal, a lluir i fer respectar els colors de la nova i blavosa bandera entorrellada, simbol de una nova Vall gloriosa i esplendent per a les noves generacions de vallers.
No seria no obstant cap novetat, coses així ja se li van acudir a un tal Hitler fa més de 70 anys.