23.3.05

Paratge natural de la rotonda... d'a fer la mà!

L'activitat municiapal no deixa de sorprendre i de provocar reaccions urticants, avui dedicarem aquest apunt a les principals zones verdes de la nostra localitat... les rotondes!
Efectivament, encara que resulte surealista les rotondes dels collons se consideren zona verda en aquest poble. Potser deuriem celebrar el dia de Pasqua d'enguany anant a menjar la Mona algun d'aquests singulars paratges municipals.
En aquesta ocasió la beneïda rotonda de Sant Josep ha acollit i ha salvat la vida de 2 sureres centenàries. Arbres que obviament perillaven per l'avanç galopant de polígons i zones urbanitzables.
No deuria de sorprendre'ns, ja que donada la mancança de zones verdes en el casc municipal, l'ajuntament se les ha muntat sempre per comptar fins a l'ultim pam de brossa. Tot per complir amb les normatives urbanístiques que estipulen una quantitat de mínima de zona verda per habitant. Normatives aquestes, ja d'entrada prou merdoses.
El que no té cap problema per que se li destine espai és el vehícle privat que entre zones d'aparcament i calzades arriba a ocupar més del 80% de la via pública a la nostra localitat.
La industria de l'automòbil, les petrolieres, el canvi climàtic i el cancer de pulmó agraeixen la deferència a la població!