15.2.05

Dinarem paella...

Alguns votaran que sí:
Perquè ho diu ZP, perquè ho diu Rajoy, perquè té un colega eurodiputat que se l'ha llegida (si més no una part), perquè ho diu cruiff, perquè cal reforçar europa per la pau mundial, perquè té moltes accions en empreses d'armament, perquè és una persona positiva i no sap dir que no...
altres que no:
Perquè es una persona molt negativa i no sap dir que sí (per si de cas), perquè ho diu Carod, perquè ho diu llamazares, perquè no és prou cristiana, perquè no és prou social, perquè se sent poble marginat, perquè això i res és lo mateix, perquè se l'ha llegida (mentirós!) i hi ha un epígraf que no el satisfà...
altres en blanc, i fins i tot algú, pot ser per la ressaca producte de la diversificada oferta d'oci de la nostra localitat, es pregunte si eixa papereta que no posa ni sí ni no deu ser per indicar la seua opinió, i escriga: veros tos a tomà pol culo!
Això sí... amb l'excepció dels vallers més recents, que encara no estan tan integrats, dinarem tots paella.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sí clar, l'erasmus depén de la merda de constitució europea, q no ens fa caminar a una europa unida sinó q defensa a mort els estats (article 5).
en tot cas, les bekes erasmus kedaran igual, una puta misèria de beca amb la que si vas a Itàlia ja has de currar o q t'ajuden de casa i si te'n vas a alemanya fer q els teus pares embarguen la casa.

VERGONYA DE CONSTITUCIÓ, VERGONYA!