5.1.05

Caixa Rural Hiperglucèmica

Descobrim la macabra conxorxa entre les caixes rurals locals i alts càrregs de la Seguretat Social per sanejar les arques nacionals!

Després d'una acurada investigació des del Petit-Nihilista hem arribat a unes terribles conclusions sobre la forma en que les autoritats públiques amb l'ajuda dels poders fàctics econòmics estant intentant retallar la despesa pública de les pensions i altres despeses que ocasionen els jubilats de llarga vida.
La prova definitiva ha vingut de l'anàlisi forense-nutricional de les bosses de Nadal que regalen aquestes caixes rurals. No hi pot haver cap mena de dubte al respecte. El contingut de les caixes és altament letal si tenim en compte l'estat de salut de les persones grans, que sovint són propenses a patir excès de sucre, colesterol i halitosi crònica. I per acabar de rematar-los: una dosi letal de vinatxo peleó, per si algun d'ells s'en lliurava!
Però tot no està perdut, quan pensavem que no hi havia cap esperança per al jubilat, que havia de triar entre la amarga abstinència Nadalenca o la pérfida glucosa bancària, apareix una figura mítica que enjs obre el camí, visca el tio Florentino! que a la seua botiga anuncia la possibilitat de "Un Nadal Dolç sense Sucre!", a vore si algun càrrec rural pren nota per a l'any que vé.