20.1.05

Semafor abduït... i altres contes municipals

El Nadal i la seva ressaca costanera .... no només ens ha portat rebaixes en la roba, calcer i articles propis de la cultura del consumisme compulsiu... sinó també extranys fenòmens paranormals que podem trobar en qualsevol cantó del nostre poble. En el cantó més inesperat.
A petició d'un lector anòmim, a partir d'ara Senyor X, l'equip d'investigació del petit Nihilista ha mamprés una recerca que l'ha dut a racons tan exòtics del nostre municipi com el cantó de l'avinguda Agricultor, amb Cor de Jesús. Al cantó de Jaume I amb Almenara, llocs aquests recondits per on només circula la pols i els incauts.
Un d'aquests incauts vianants, X, va sentir un milió de volts recòrrer la seua espina dorsal, quan en el moment de travessar el carrer, un buit s'apoderà de la seua ànima... alguna cosa faltava.... alguna cosa que l'indicava el camí havia desparugut... "-On collos està el puto semàfor!" exclamà X, ple de perplexitat.
L'equip PN va trobar fenòmens pareguts en els llocs inversemblants que hem esmentat, llums que no s'encenen, llums que s'apaguen, línies blanques que desapareixen baix l'influxe de bèsties de ferro fumejants... l'apocalipsi del sistema viari local...

Evidentment es tracta de fenòmens paranormals i inexplicables, propis de l'influxe de la lluna, els esperits i la mala consciència dels pecadors difunts que vaguen pels carrers i places del poble sense trobar un repós definitiu.
Mai, de cap de les maneres, se'ns ocurriria pensar que es tracta d'una deixadesa municipal, d'una manca d'operativitat dels servicis de manteniment del poble, d'un problema de personal o de gestió de les brigades municipals, ni de la incapacitat manifesta de l'equip de govern per posar-se d'acord en la correcta gestió de personal dels servicis municipals.