21.1.05

Pàmpols Populars

Des de fa unes setmanes assitim a una nova forma de reivindicació popular apadrinada per l'insigne partit opositor del consistori. El Talèfono del siudadano!
On els indignats habitants del nostre poble poden despatxar-se a plaer amb els desmans dels dimonis que governen al nostre denostat consistori. L'insigne Aparici i les seues Hosts es posen al servici del poble... i per fi, per fi, decideixen escoltar-se'l.
Els han faltat uns poc de reflexos als populitos, sobretot després d'haver estat governant huit anys i no haver tingut no ja la mínima decència de posar un marxa un mínim servici d'atenció municipal al ciutadà, sinó la poca vergonya d'haver-se carregat alguns dels servicis que abans funcionaven.
El llegat popular ens va desmantellar l'atenció als consumidors, l'oficina de la dona, un servici d'atenció als joves digne, i la recepció en l'edifici de l'ajuntament.
És normal, ja que estaven molt ocupants venent el patrimoni municipal per 4 perres i endeutant fins al coll el consistori amb espectacles piromusicals que tant els agraden!

El consistori actual, si poden arribar a posar-se d'acord els regidors implicats, podria preocupar-se una miqueta de tindre millor informat al ciutadà i no seguir el model ocultista dels seus predecessors.

Nota: Bé, reconec que aquest apunt no és de molta actualitat, però algún dia l'havia de soltar, diguem-li "fons de Blog".

3 comentaris:

Anònim ha dit...

doncs jo amb el PSOE no note cap diferència, la mateixa merda a festes del poble, la mateixa mancança d'oci juvenil per als joves... ens aboquen a l'homogeneïnització!
i no posen un puto bus que vaja i vinga a xilxes per a pillar el tren, segur q algo els dóna la puta AVSa.
X cert, trobe molt bé la teua web, feia falta alguna cosa així per a la Vall d'Uixó que no té gens de moviment social, cosa que no passa a altres pobles com ara Sueca. (www.sueca.biz, www.tplradio.net ...)

Anònim ha dit...

xq no poses un fòrum al site www.lavallduixo.org

Brissels ha dit...

Hola a tots. Està molt bé la idea de posar un fòrum i tal... el que passa és que això requereix un servidor especial i de moment no he trobat cap dels gratuïts que vaja bé. La veritat és que també per falta de temps. Si algú s'anima a muntar-ne un que m'ho diga i vos enllaçaré des de la pàgina principal. També podeu participar com a Petitnihilistes si vos interessa. Envieume un correu amb la vostra adreça i vos hi subscriuré.
Salut.